MVO bij TMC Bedrijfskleding


TMC Bedrijfskleding hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
We streven naar het nog verder verduurzamen van onze collecties en productieketen. Onze relaties werken allemaal volgens de basisnormen van de Internationale Arbeidsorganisatie, IAO/ILO.

                                                         
Veel van onze leveranciers zijn Fair Wear gecertificeerd. En we hebben een eigen kwaliteitscontrolesysteem wat gebaseerd is op ISO-9001. Onze doelstelling is om er voor te zorgen dat er een evenwicht is tussen sociale en ecologische aspecten.


MVO Recycling


Graag zien we een circulaire economie, waarbij producten zoveel mogelijk, lieftst 100% herbruikbaar zijn en waar de schade aan het milieu en de grondstroffen zoveel mogelijk beperkt blijft.  Door middel van samenwerkingen werken we actief aan een verduurzaming en zien we nieuwe kansen en mogelijkheden.                  
                                                                                                                              
Wij bieden je de mogelijkheid om gebruikte kleding op een milieuverantwoordelijke manier te vernietigen of beter nog, te hergebruiken. Dit houdt in dat wanneer de huidige bedrijfskleding aan vervanging toe is, gedeponeerd kan worden in de hiervoor speciaal geleverde container. Dit textiel wordt gerecyceld tot nieuwe producten. Zo draagt ook jullie organisatie bij aan de circulaire economie voor textielafval.