Flexibel

Levertijd binnen 2 werkweken

Oplossing voor alle maten

Vele mogelijkheden voor je logo's

Kwaliteit

Duurzaam

Oude kleding retour voor 2de leven

Beste prijs / kwaliteit verhouding

Service

Vrijblijvend persoonlijk advies

Eigen vermaak atelier- passen op locatie

Kleding Management Systeem

Wij zijn TMC Bedrijfskleding

Een goede eerste indruk is goud waard. Bedrijfskleding speelt hierbij een essentiële rol. Bij TMC weten we dit als geen ander. Laat ons daarom weten wat je wilt uitstralen met je bedrijf of organisatie. Stijlvol, representatief, professioneel, betrouwbaar of toch liever casual? Wij zorgen er graag voor dat jullie kunnen stralen!

You never get a second chance to make a first impression

Wat klanten over ons zeggen

Gijs Hopmans 

Muziekgebouw Eindhoven

“ Een strakke letter M staat centraal in ons logo. Ook in onze bedrijfskleding keert de M terug. In het theater in klassiek blauw, in Grand Café meneer Frits in eigentijds rood. In de hele kledinglijn is dat terug te zien. Bij Meneer Frits is alles net wat losser met een goed zittende jeans en een sloof met leren accenten. Dat heeft heel goed uitgepakt. TMC levert het maatwerk dat wij zochten. De samenwerking verloopt erg soepel. Net als in een goed huwelijk.”
Franco Verberkt

Franco Verberkt 

BHV.nl 

“Wij zijn van een klassieke naar een frisse eigentijdse look gegaan. Denk bijvoorbeeld aan een grijze polo met een casual werkbroek. Uiteraard blijft een goede pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid voor onze medewerkers voorop staan. TMC dacht uitstekend met ons mee en het eindresultaat mag er zijn. We krijgen veel lovende reacties op onze kleding.”

Pieter Rijke 

Royaal Group

“Een nette uitstraling, prettige pasvorm en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Dat is voor ons belangrijk als het gaat om onze bedrijfskleding. TMC levert dit. Maten kunnen snel worden opgenomen, kleding zo nodig vermaakt en opgestuurd naar huisadres medewerker. Precies zoals we dat graag willen.”

Benieuwd naar hoe ons klant systeem werkt?

Wist je al dat wij met een super makkelijk klant management systeem werken? In maar een aantal stappen heb jij je kleding voor jou en je personeel besteld. Ook is er een mogelijkeheid dat je personeel met een budget zelf kleding kan bestellen. Alle producten en maten kan je per persoon terug vinden. Voor meer informatie klik nu hier!