Beveiligingskleding

Moderne kleding voor alle beveiligers. 

Surveilleer in stijl

Uniformen en representatieve outfits. Onze bedrijfskleding voor de beveiligingsbranche heeft een professionele uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige sterke stoffen. Denk aan wind- en waterdichte, ademende jassen en goed passende kostuums. Eigentijds en in alle prijsklassen!


- Fraaie standaard pakketten

- Bedrijfslogo op kleding

- Door ons eigen coupeuse team op locatie passen

- Klantportaal met inzicht in budget per medewerker en mogelijkheid tot nabestellen.

- Nalevering binnen twee weken

- Verkrijgbaar in alle maten

 


Voor vrijdag besteld, binnen 2 weken geleverd

Vanaf 30 stuks
Geen probleem

Kijk eens hoe beveiligingsklanten over ons praten 

Pieter Rijke 

Royaal Group

“Een nette uitstraling, prettige pasvorm en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Dat is voor ons belangrijk als het gaat om onze bedrijfskleding. TMC levert dit. Maten kunnen snel worden opgenomen, kleding zo nodig vermaakt en opgestuurd naar huisadres medewerker. Precies zoals we dat graag willen.”

Tony den Blanken

PPS Security Group

“Wij zijn erg blij met de proactieve houding van TMC. Als beveiligingsbedrijf zijn we actief in verschillende sectoren. TMC denkt met ons mee, is flexibel en levert goede service. Dat werkt uitstekend.”


Sara Bohnen 

Philips

“Philips staat voor een hoge kwaliteit. Dat zie je overal in terug. Zeker ook in de kleding van onze beveiligers. Zij staan in weer en wind klaar en zijn daarmee ook ons visitekaartje. TMC maakt voor de beveiligers een exclusieve Goretex jas met eigentijdse passende vormen. Dat TMC bij ons op locatie komt om de kledingmaten op te meten werkt erg prettig.”

Jouw medewerkers veilig en herkenbaar laten werken, kom kijken in onze ruime showroom