Werkkleding


Trendy Werkleding comfortabel, sterk en Modern

Goed gekleed aan de slag

Veilig, praktisch, goed zichtbaar en herkenbaar. Onze werkkleding is fraai zonder dat dit ten koste gaat van de draagbaarheid. Denk aan gecertificeerde signaalkleding, maar ook polo’s en sweaters in uw eigen huisstijl. Of u nu werkt als kapper, verpleger of stukadoor, wij hebben altijd een passende outfit!


- Bedrijfslogo op kleding

- Keuze uit snel uit voorraad of exclusief gemaakt

- Custom made kledingcollectie vanaf 10 personen

- Signaalkleding met en zonder RWS-normering en ISO 20471

- Al vanaf 50 stuks polo’s en sweaters in de eigen huisstijl

- Makkelijk na te bestellen

- Levertijd vanaf 2 weken

- Gratis maten opnemen in onze showroom

 

Uw logo op de kleding

wij laten je graag de mogelijkheden zien

Sterk en comfortabel

diverse stretch en ergonomische pasvormen

uitgebreide collectie,  ook na te bestellen in kleine aantallen

Michiel de Wit

Westerschelde Ferry 

“Een uniforme uitstraling is voor ons erg belangrijk. Onze service-medewerker, maar ook de schipper van het veer draagt bij ons bedrijfskleding. Dat TMC een offerte per medewerker kan maken stellen wij zeer op prijs. Het brede assortiment, de persoonlijke aandacht, maar ook de mogelijkheid om online bij te bestellen zijn ook belangrijke pluspunten.”
Franco Verberkt

Franco Verberkt 

BHV.nl 

“Wij zijn van een klassieke naar een frisse eigentijdse look gegaan. Denk bijvoorbeeld aan een grijze polo met een casual werkbroek. Uiteraard blijft een goede pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid voor onze medewerkers voorop staan. TMC dacht uitstekend met ons mee en het eindresultaat mag er zijn. We krijgen veel lovende reacties op onze kleding.”
Conny Meijering-Oskam
Conny Meijering 

Paul Meijering Metalen

Wij zochten een bedrijf in de buurt wat goed bekend staat. Bij TMC hebben we een totaalpakket aan kleding gevonden. Zowel voor onze chauffeurs, magazijnmedewerkers en dames van de kantine. Vooral het direct en persoonlijk contact is iets wat ons aanspreekt. En is er een keer iets, wordt het altijd opgelost!