De 8 mode trends van 2024: zo kom jij stijlvol op je werk

Met het voorjaar in zicht ben je vast toe aan een frisse look om in 2024 op de werkvloer te stralen. Lees en bekijk hier wat de trends zijn op het gebied van bedrijfskleding en laat je inspireren. 

Blog 1

1. Casual workwear

Casual workwear gaat steeds meer het traditionele pak vervangen.
Bombersovershirts en coach jackets zijn een goede vervanger voor een colbert of blazer.
De smart jogger was in 2023 een sterke trend en gaat door in 2024.
Deze pantalon met een toevoeging van een trekkoord in de taille zorgt
voor een groot draaggemak. Poloshirts en jersey basics
bieden een vervanging voor het overhemd.
Deze kun je ook ideaal combineren met een casual colbert of blazer.

2. Basisstukken

2024 is de grote comeback van basisstukken. Na het experimenteren met allerlei nieuwe materialen en stijlen willen we nu weer vertrouwen op onze jeans en T-shirts. Kwaliteit is het sleutelwoord: weinig stukken, basismodellen, maar gemaakt van hoogwaardige stoffen en afwerkingen die voor altijd in de garderobe zullen blijven.

3.Blazers

Een goed gemaakte blazer is een must have voor in je garderobe. Of je nou een op maat gemaakte leuk vind of oversized het kan allemaal. Het is niet alleen meer voor mannen maar iedereen kan het nu dragen.

4.Aardetinten


Beige, crème, bordeaux rood, groen en bruin. Alle aardetinten zijn perfect om een chique tint toe te voegen aan elke look.

5.Strikken

Altijd met als doel de meest basale looks te verrijken en een extra touch toe te voegen dan winnen strikken erg aan populariteit, en we zijn er zeker van dat 2024 er vol mee zal zitten. Strikken in het haar of aangebracht op kleding zullen een vleugje vrouwelijkheid en onschuld toevoegen.

6.De polo

De meest draagbare trend van allemaal: de polo. Of je het nou op een sportieve manier draagt of op de werkvloer het blijft een goeie keuze voor elke gelegenheid.

7.Rode accenten

Of het nu een tas, een schoen of een sok is, zorg ervoor dat je een “rood accent” in je look hebt. “Accent” kan worden vertaald als een vleugje kleur, een klein detail dat de hoofdrolspeler van de look wordt en het verschil kan maken tussen een coole outfit en een basisoutfit.

8. Prints en motieven

De dierenprints zijn nog steeds aanwezig op de fashion shows,

verder zijn de volgende motieven en prints veel terug te zien:

- Ruiten

- Retro prints

- Prints uit de natuur met bloemen en planten. Vooral palmen en de vingerplant lijken populair.

-Brede, kleurige strepen