Over ons team

Let’s work together
Wij zijn TMC bedrijfskleding. Al meer dan 25 jaar! En wij zijn dé specialist in verkoop van producten met hoogwaardige kwaliteit op het gebied van bedrijfskleding. Dat doen we voor jou, maar vooral samen met jou!

Engeline de Groot en Berry Verboord hebben TMC overgenomen en verder doorontwikkeld tot de totaalleverancier die TMC bedrijfskleding nu is. Samen met hun enthousiaste team werken zij dagelijks met plezier voor klanten. Wij willen iedereen helpen en hebben daarom een groot aanbod aan duurzame kleding. Wij bieden bedrijfskleding aan van meer dan 45 verschillende merken. Wij leveren aan meer dan 1500 bedrijven in verschillende branches. Denk hierbij aan overheids- en onderwijsinstellingen, aan beveiligingsbedrijven, aan horeca of hotels, maar ook aan de automotive of aan musea.

Er zijn een aantal woorden die bij ons passen: wij zijn flexibel, betrouwbaar, bieden service en kwaliteit en bij ons sta jij altijd centraal! Want zonder jouw inbreng kunnen we niet tot het beste resultaat komen.
Overtuigd? Let’s work together!

Wat bieden wij je
Als je vragen hebt of bij TMC bedrijfskleding bestelt, staan we voor je klaar. Op zoveel mogelijk manieren. We willen dat je na het bestellen, het denken en doen aan ons over laat. Zo heb je meer tijd voor andere belangrijke zaken. Nadat je al je wensen aan ons hebt verteld, gaan we aan de slag. Omdat we een eigen naaiatelier hebben, zijn onze lijnen kort en kunnen we snel leveren. Ook borduren en bedrukken is voor ons geen probleem. Zo is je kleding herkenbaar en past het binnen je huisstijl. En omdat we begrijpen dat je blij bent met je nieuwe kleding zorgen we ervoor dat alle nalaveringen binnen drie weken bij jou zijn (mits voorradig). Wist je dat we in deze korte levertijd ook alle kleding hebben aangepast en bedrukt of geborduurd?

Soms wil je net dat beetje extra, wat je niet kunt vinden in de standaard collectie. Geen probleem, we helpen je graag met ons advies. En zorgen voor een plan van aanpak voor kleding op maat.

Gemak en service staan bij ons voorop, daarom bieden we jou als vaste klant een eigen bestelshop. In je persoonlijke shop-omgeving geef jij bijvoorbeeld aan wat het kledingbudget per functie is. Zo kan je personeel zelf aan de slag. En goed om te weten dat wij al deze gegevens voor je invullen. Makkelijker kan haast niet. Ervaar het gemak van de bestelshop zelf!


Maatschappelijk verantwoord ondernemen: ook bij TMC bedrijfskleding
Voor ieder bedrijf is dat anders: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij TMC bedrijfskleding letten we als vanzelfsprekend op het verbruik van papier. Daarnaast gaan we nog een stap verder. Onze relaties werken allemaal volgens de basisnormen van de Internationale Arbeidsorganisatie, IAO/ILO. En wij bieden je de mogelijkheid om gebruikte kleding op een milieu verantwoorde manier te vernietigen of beter nog, te hergebruiken. Veel van onze leveranciers zijn Fair Wear gecertificeerd. En tot slot hebben we een eigen kwaliteitscontrolesysteem wat is gebaseerd op ISO-9001. 


Ons team staat voor je klaar
Wij hebben een enthousiast team, met ieder een eigen specialisatie. We mailen en bellen, maar soms is het fijn om even echt kennis te maken met elkaar. Kom daarom gerust langs voor een kop koffie bij ons op kantoor.

Maak een vrijblijvende afspraak met ons in de showroom en we bespreken graag alle mogelijkheden

Ons team

Partner en Project Manager bij TMC Bedrijfskleding

Engeline de Groot

Partner & Project Manager

06- 11 39 21 41

Partner en Project Manager bij TMC Bedrijfskleding

Berry Verboord

Partner & Project Manager

06- 41 79 40 42

Daniëlle van der Heijden officemanager TMC Bedrijfskleding

Danielle van der Heijden

Office manager

073-65 60 999

Mieke onze creatieve coupeuse, zij vermaakt alle kleding naar gewenste maat

Mieke

Coupeuse

Lara Hamers onze logistieke topper

Lara Hamers

Logistiek

Jennifer van der Sluijs

Staigaire

Missie

TMC Bedrijfskleding is dé specialist in verkoop van hoogwaardige bedrijfskleding producten en diensten in de regio Rosmalen, Den Bosch, Eindhoven, Oss, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Uden, Veghel, Zaltbommel, Geldermalsen, Boxtel, Waalwijk, Best, Helmond, Oisterwijk, Sint Oedenrode, Schijndel, Tiel, Gorinchem, Kaatsheuvel, Culemborg,  Vught en omstreken.

In onze dienstverlening staan flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, service en kwaliteit centraal. 

We zijn uit op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. 

Wij verhogen bij bedrijven de kledinguitstraling, we bring fashion in your business!