Custom made bedrijfskleding

KLEDING ONTWIKKELEN VOOR JOUW BEDRIJF!

Mick by TMC is bedacht om leuke, frisse en vooral moderne kleding voor je bedrijf te laten stylen.

Dit kan al vanaf 20 personen. Belangrijk is natuurlijk wat de wensen zijn. Wij zullen adviseren in de stofkeuze en de kleuren zodat het aansluit bij de huisstijl van je organisatie. Vaak is het een combinatie van collectie kleding met specials van Mick by TMC. Vanaf kennismaking tot oplevering zal het ongeveer 3 tot 6 maanden in beslag nemen. Naleveringen collectiekleding 15 werkdagen, specials Mick by TMC 6 tot 8 weken.

hip bedrijfslkleding project voor Bibliotheek Utrecht

Bibliotheek Utrecht, nieuw pand nieuw kleding, eigentijdse uitstraling

                                                                              

PHILIPS STADION: alle afdelingen een eigen uitstraling

PSV bedrijfskleding project van TMC Bedrijfskleding

PHILIPS SECURITY, alle vestigingen in Goretex

Philips beveiligingskleding door TMC bedrijfskleding Goretex jassen in bedrijfskleuren

 

Huisstijl laverhof met reisfietstas

Laverhof bedrijfskleding van zorghessen, tassen en receptiekleding gerealiseerd door TMC bedrijfskleding

We maken echt alles, ook in minimale aantallen. Bel ons voor een afspraak, de koffie of thee staat klaar!

Bent u op zoek naar bedrijfskleding speciaal in jouw huisstijl ontworpen? Wij leveren deze unieke bedrijfskleding in de regio Den Bosch, Rosmalen, Oss, Heesch, Uden, Veghel, Geffen, Nuland, Zaltbommel, Vught, Boxtel, Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Waalwijk, Best, Helmond, Oisterwijk, Sint Oedenrode, Schijndel, Culemborg, Tiel, Drunen, Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen en Kaatsheuvel.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor kleding in vele diverse branches als, de beveiliging, reis, automotive, werk, horeca, en vele andere branches. 

Wij bieden representatieve bedrijfskleding van hoge kwaliteit die slijtvast en duurzaam is, maar ook voldoet aan maatschappelijk verantwoorde (fairtrade) normen.

Bij TMC bedrijfskleding kunt u terecht voor luxe bedrijfskleding die volledig aan uw huisstijl voldoet. We bieden hierin een zeer breed assortiment aan van bijvoorbeeld koksbuizen en schorten tot aan Representatieve pakken en zelf samengestelde werkpolo's, sweaters en jassen of zorgkleding uiteraard voorzien van het bedrijfslogo.

Als totaalleverancier in bedrijfskleding kunnen wij alle diverse afdelingen binnen uw bedrijf afzonderlijk kleden en overzichtelijk verwerken in ons eigen klantmanagementsysteem. Hiermee kunt u heel gemakkelijk per afdeling, werknemer online kleding nabestellen. Zo is het nabestellen van de bedrijfskleding a piece of cake!

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem direct contact met ons op en laat je verassen door de vele mogelijkheden die TMC bedrijfskleding je te bieden heeft. Bij ons in de showroom heb je de mogelijkheid om alle stoffen te bekijken, te voelen. Wij adviseren je graag onder het genot van een lekker kop koffie/thee bij het samenstellen van een prachtig kledingpakket!

bel ons op nummer: 073-65 60 999 of mail ons naar info@tmcbedrijfskleding.nl