Representatieve kleding

Modern, hip en eigentijds. Showroom 600 m2. 

Kleding met impact  

Stijlvol, comfortabel, elegant en duurzaam. Onze representatieve bedrijfskleding maakt altijd de juiste indruk. Denk aan kreukvrije pakken en overhemden, fraaie mantels en gilets en eigentijds knitwear. We inspireren je graag!


- Bedrijfslogo op de kleding volgens de eisen van de Belastingdienst

- Keuze uit snel uit voorraad of exclusief gemaakt

- Custom made kledingcollectie vanaf 10 personen

- Door ons eigen coupeuseteam op locatie passen

- Voor langere tijd gemakkelijk na te bestellen

- Verkrijgbaar in alle maten

- Klantportaal
Vrijblijvend design

Ook voor kleine aantallen
Bedrijfskleding in een modern jasje

Snelle leveringen

Specials al vanaf 4 weken
Hanneke de Wildt

Gemeente Schouwen-Duiveland

“TMC levert al een aantal jaar de kleding voor onze bodes, receptionisten en facilitaire dienst. De samenwerking verloopt altijd erg soepel. De kleding heeft een nette uitstraling waarin ons gemeentewapen goed tot zijn recht komt.”

Sylvia Deerenberg 

Bibliotheek Neude Utrecht 

 “Onze bibliotheek verhuisde naar een indrukwekkend oud postkantoor in de stijl van de Amsterdamse School. De fraaie bedrijfskleding die we zagen in de nieuwe bibliotheek van Tilburg bracht ons ook naar TMC. De ruime keuze en het persoonlijke advies van TMC is erg prettig. We kozen een frisse kledinglijn met jeans blouses, giletjes, truien, jurkjes en zelfs keycords. Van onze gasten krijgen we er regelmatig complimentjes over. Heel leuk.”

Ayfer Sahin

Provincie Noord-Brabant 
“Rood, grijs en wit.  De kleuren van de vlag van Noord-Brabant komen natuurlijk terug in de kleding van onze bodes, gastvrouwen en beveiligers. Zoals dat hoort, hebben wij ons ook voor de aanschaf van bedrijfskleding eerst breed georiënteerd. De keuze viel uiteindelijk op TMC. Of het nu gaat om een online bestelling of een bezoek aan de showroom in Rosmalen; het contact met TMC is altijd aangenaam. En - niet onbelangrijk - onze medewerkers zijn tevreden.”

Maak een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom. 

Dit kan al vanaf 5 medewerkers.