wasvoorschriften travelstof

Zo heb jij het langste en meeste plezier!

Frisse lucht

Hang de kleding uit nadat je deze hebt gedragen. Zo zorg je ervoor dat je de kleding niet continu hoeft te waasen nadat je deze aan hebt gehad.

Minimaal strijken 

Wist je dat je deze kleding bijna niet hoeft te strijken, hoe fijn! Als je na het wassen de kleding uithangt is je kleding weer helemaal strak. Wil je het toch nog even strijken? Zorg dan dat je strijkijzer een minimale temperatuur van 110°C heeft en leg even een theedoek tussen het strijkijzer en je kleding.

Vlekken?

Als er een vlek op je kleding is gekomen probeer deze eerst te verwijderen met een kleurvaste katoennen doek en een beetje water. 

Gebruik geen wasverzachter 

De travel-kwaliteit heeft een ademende eigenschap. Wasverzachter verzwaard de stof juist. Je kunt een scheutje witte natuurazijn gebruiken om je kleuren van de kleding fris te houden.

Wassen met liefde 

Het is het beste om de travel-items met de hand te wassen. Toch vinden de meeste de wasmachine wat makkelijker, zorg dan dat je de kleding op 30°C wast met 800 toeren in een kort maar fijn progamma. 

Bij nog meer vragen kun je hier nu de flyer met wastips van Studio anneloes downloaden. Heb je nog steeds geen antwoord op je vraag? Dan mag je altijd contact opnemen met ons via de e-mail of je kan ons bellen.