Kom en ervaar het in onze showroom 600m2

Laat je medewerkers stralen

Stoer, klassiek, chic of trendy. Onze bedrijfskleding steelt de show achter de bar en in de bediening. Denk aan een leren sloof, casual polo of donkerblauwe jeans. Kleding die jouw zaak tot leven brengt! 


 - Keuze uit gerenommeerde merken of exclusief gemaakt
 - Bedrijfslogo op kleding
 - Custom made kledingcollectie vanaf 10 personen
 - Door ons eigen coupeuseteam (op locatie) op maat gemaakt
 - Voor langere tijd gemakkelijk na te bestellen
 - Verkrijgbaar in alle maten

Special made

Vanaf 3 stuks!

Alle stijlen mogelijk

Enorm assortiment in showroom
Leveringen binnen 2 weken

Wat onze klanten over ons zeggen

Klaas van Leengoed

Kasteel Maurick

We zochten iets unieks en dat hebben we gevonden bij TMC. Vooral het meedenken, snelheid en efficiëntie hebben we nu voor onze medewerkers een stuk maatwerk gekregen. De uitstraling is precies wat we zochten.

Gijs Hopmans 

Muziekgebouw Eindhoven

“ Een strakke letter M staat centraal in ons logo. Ook in onze bedrijfskleding keert de M terug. In het theater in klassiek blauw, in Grand Café meneer Frits in eigentijds rood. In de hele kledinglijn is dat terug te zien. Bij Meneer Frits is alles net wat losser met een goed zittende jeans en een sloof met leren accenten. Dat heeft heel goed uitgepakt. TMC levert het maatwerk dat wij zochten. De samenwerking verloopt erg soepel. Net als in een goed huwelijk.”

Sander Mol

Can10

Wij zochten een leverancier die meedenkt en vooral flexibel is. In onze tak van sport werken we zowel binnen als buiten, we zochten daarvoor de juiste kleding.  TMC komt met goede adviezen, werken snel en tegen de juiste prijs. We hebben nu kwalitatief goede kleding en nabestellingen gaan probleemloos. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, men blijft oplossingsgericht en zeer servicebereid.

Wij willen je graag overtuigen!

Bel ons 073-656099