Representatief
Representatief
Brook Taverner helpt sinds 1912 klanten de juiste indruk te maken met zakelijke kleding voor dames en heren.
Het bedrijf is gebaseerd op 3 kernprincipes: kwaliteit, service en waarde. Brook Taverner heeft 8 verschillende collecties, iedere collectie heeft andere eigenschappen qua stijl, pasvorm en samenstelling. Op deze manier zijn de collecties specifiek geschikt voor bepaalde branches. Hieronder beschrijven we de collecties met de daarbij horende branches of bekijk direct de gehele brochure.
https://tmcbedrijfskleding.nl/brook-taverner/

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Brook Taverner heeft een Environmental Policy. Daarin streven ze naar een verantwoord, milieuvriendelijk en duurzaam bedrijf. Ze identificeren problemen die een effect hebben op het milieu en proberen ze te op een effectieve manier op te lossen of te verminderen.  Het doel is om continue de milieuprestaties te verbeteren en zich niet alleen aan de wet te houden maar verder gaan waar mogelijk is. In het beleid staan doelen gesteld zoals het gebruik van 66% gerecycled karton in verpakkingen en een implementatie van een plastic en metaal afvalrecyclingsprogramma.
Representatief

One Collection

Dit is een blijvende betaalbare collectie met duurzame stoffen en modern design. Geschikt voor de sectoren: representatief, gezondheid, educatie, management, beveiliging, transport en evenementen.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Concept Collection

Deze collectie heeft de zwaarste stofkwaliteit en daardoor erg duurzaam. Geschikt voor de sectoren: representatief, gezondheid, educatie, management, beveiliging en transport.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Today Collection

Deze collectie bestaat uit duurzame en comfortabele stretchstoffen gecombineerd met stijlvolle ontwerpen om elke dag een geweldige look en functionaliteit te bieden. Geschikt voor de sectoren: receptie, retail, representatief, gezondheid, educatie, management, beveiliging en transport.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Eclipse Collection

Deze trendy collectie is ontworpen voor bedrijven die hun personeel een stijlvol accent willen geven. Geschikt voor de sectoren: kantoor, hotels, receptie, retail, representatief, gezondheid, educatie, management, beveiliging.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Performance Collection

Deze collectie heeft een perfecte combinatie van stijl en pasvorm. Er wordt gebruik gemaakt van de speciaal ontworpen 'Shape Memory Technology'.  Geschikt voor de sectoren: financieel, reizen, kantoor, hotels, receptie, retail, gezondheid, management, beveiliging.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Sophisticated Collection

Deze best verkochtte collectie is een combinatie van lichtgewichte Europese stoffen met technische kenmerken in de breedste keuze aan beschikbare pasvormen en stijlen. Geschikt voor de sectoren: management, financieel, reizen, hotels, receptie en retail.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Business Casual Collection

Deze collectie is ontworpen om de casual zakelijke look te creeren. Geschikt voor de sectoren: evenementen, hotels, receptie, representatief, retail, management en travel.
Representatief

Shirt & Blouse Collection

Deze collectie biedt zowel klassieke als trendy shirts en blouses. Deze zijn zorgvuldig samengesteld zodat ze passen bij de andere collecties, dus ze zijn gemaakt voor elke smaak en budget.

Bekijk hier de collectie: