Representatief
Representatief

Clipper is ooit begonnen met twee gepassioneerde  Deense ondernemers, Ole Vestergaard-Poulsen en Bernhardt Sorensen, respectievelijk in 1933 en 1955 opgericht. Ze deelden beide een passie in gebreide kleding en vakmanschap. Een passie die generatie op generatie is doorgegeven die nog steeds in het hart van Clipper zit.

Clipper bestaat uit drie merken; Clipper, Belika en CC Fifty Five. Lees hieronder de beschrijving van de merken of bekijk hieronder de brochure van CC55.

Representatief

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Clipper vinden ze het vanzelfsprekend om een goed vakmanschap te combineren met hoge normen en verantwoordelijkheid. Clipper werkt aan de 10 basisprincipes om te voldoen aan het Global Compact van de VN. Ook zijn de meeste grondstoffen gecertificeerd volgens Oeko-Tex 100. Clipper gelooft dat dieren die goed behandeld worden, mooiere wol maken. Daarom geeft Clipper de voorkeur aan diervriendelijke wol.
Representatief

CC Fifty Five

CC Fifty Five biedt een grote selectie van gebreide bedrijfskleding voor de sectoren beveiliging, facilitair en representatief.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Clipper

Clipper biedt klassieke mannelijke kleding gemaakt van merino wol. Daarnaast wordt er ook klassieke kleding met een moderne twist gemaakt. De kleding is gemaakt door betrouwbare tradities en vakmanschap om goed passende en duurzame ontwerpen te voor het moderne leven te bieden.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Belika

Belika staat voor smaakvol, tijdloos, mannelijk en ontspannen. Belika heeft alles wat men nodig heeft voor een actieve en moderne heren gardarobe.  Belika maakt gebruik van de unieke eigenschappen van wol en de duurzaamheid van synthetische vezels. Het resultaat is kleding die geschikt is voor een actieve levensstijl.

Bekijk hier de collectie: