Casual
Casual

In 1994 lanceerde Mr. Bianchi sr, van huis uit een ambachtelijke kleermaker, en zijn Zweedse vriend Torsten Jansson in Italië de eerste catalogus met promotionele kleding: Clique. In slechts een paar seizoenen tijd wist Clique zich te ontwikkelen tot de nummer 1 leverancier in Italië van promowear waarbij eenvoud, comfort en kwaliteit de basis vormen. 

Bij Clique vind je de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. Clique valt op door de kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met aantrekkelijke prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van Clique geeft de gebruiker eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog zorgt dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor één gezamelijke look. 

Casual
De collecties van Clique zijn verdeeld in drie categorieën; Basic, Classic, Premium. Bij Basic krijg je een kwalitatief goed artikel voor alledaags gebruik. De materialen zijn goed en de afwerking is prima. De collectie heeft een breed kleurenpalet, tot wel 28 verschillende kleuren, waarmee altijd de mogelijkheid is om de beste combinatie voor de gelegenheid samen te stellen. De classis items hebben een top kwaliteit, mooie pasvorm, breed kleurenpalet en ruime maatboog. Voor als je op zoek bent naar een luxere uitstraling, dan is de Premium collectie zeer geschikt. De Premium collectie valt op door het gebruik van zwaardere kwaliteit in combinatie met mooie mix aan materialen. De afwerking is goed en gedetailleerd en de prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld. Clique Premium is de beste lijn van Clique, met de Premium kleding kan je het beste uit de kleding en uit jouw huisstijl halen. 

Bekijk hier de collectie:

Casual

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maar liefst 88% van de kledingstukken in het Clique assortiment zijn gecertificeerd volgens Oeko-Tex. Het doel van 100% is binnen bereik.