Representatief
Representatief
Het merk Clubclass is van het familiebedrijf Stuncroft die al 40 jaar pakken, jassen en broeken voor dames en heren maakt en levert aan retailers over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Yorkshire met een goed gestructureerd datacenter. Bij Stuncroft staat kwaliteit en het bieden van een flexibele service hoog in het vaandel.  Verder maken ze ook op maat gemaakte kleding voor warenhuizen en kleermakers in heel Europa. Clubclass heeft 9 collecties waarvan we er hieronder 5 uitlichten.


Representatief

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De collecties Envee, Everyone, Evolution en Edurance bevatten alleen 100% gerecycled polyester. Het gerecyclede polyester wordt gemaakt van plastic flessen. Van 45 plastic flessen kan er 1 herenpak gemaakt worden.
De verpakking bestaat uit 90% gerecycelde karton, dat weer voor 100% gerecyceld kan worden.
Clubclass werkt alleen met ethisch gecontroleerde fabrieken, ze werken met regels die staan beschreven in een beleid. Deze fabrieken worden gecontroleerd door de medewerkers van Clubclass zelf.
Representatief

Envee Collection

Deze collectie is ontworpen met ultra stretch materiaal, namelijk polyester, viscose en lycra. Dit zorgt voor een maximaal draagcomfort op het werk. Stijlvol, comfortabel en representatief. Het is het waard om een klein beetje meer te betalen voor het beste maatwerk om elke dag in te werken.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Everyone Collection

Dit is Europa's meest populaire collectie van Clubclass. Een duurzame, middelzware en moderne collectie voor professionals.  De Everyone collectie is geschikt voor vrijwel elke zakelijke omgeving, van beveiliging tot hotels en kantoren.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Endurance collection

Deze collectie is gemaakt om te presteren op het werk. De Endurance collectie is de beste zakelijke collectie die je maar kunt kopen.

Bekijk hier de collectie:

Representatief

Events Collection

Dit is een collectie zwarte broeken, rokken en vesten. Ideaal voor de sectoren representatief, management en service. Deze collectie is ontworpen om er iedere dag goed uit te zien, was na was. Deze stof wordt elke dag door duizenden mensen gedragen. Bekijk hier de collectie:
Representatief

Evolution Collection

De stof uit deze collectie wordt al meer dan 10 jaar gebruikt. De combinatie van polyester, wol en lycra is erg succesvol. Medewerkers van grote bedrijven in Europa dragen de Evolution Collection.  Deze collectie is geschikt voor receptie, hotels maar ook voor de logistiek. Bekijk hier de collectie: