Representatief

Greiff werd reeds in 1802 in het Schlesische Greiffenberg opgericht. In het begin produceerden ze kanvas en kanvas prints, waarna ze aan het begin van de vorige eeuw zijn gaan concentreren op de productie van herenkostuums. Bij de wederoprichting na de oorlog ging Greiff naar de huidige vestigingplaats Bamberg. Daar maakten ze naam met de herenconfectie, niet alleen in Duitsland, maar ook in de rest van Europa. Tegenwoordig is Greiff marktleider op het gebied van Corporate Wear en Horecakleding.  Bij Greiff is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een centrale ondernemingswaarde. Ze werken uitsluitend met partners samen die zich sterk maken voor eerlijke, veilige, waarderende en respectvolle arbeidsvoorwaarden voor hun medewerkers en die zorgvuldig omgaan met energie en grondstoffen. Greiff heeft vier collecties Corporate Wear.

Hieronder kan je de brochures bekijken of doe inspiratie op in onderstaande toelichting op de collecties.

Bekijk hier de Greiff corporate collectie:

Greiff zorgt niet alleen voor functionele kleding maar ook voor comfortabele kleding die lang mee gaan door de kwalitatieve stoffen die zijn toegepast in de kleding. Ook heeft de gastro collectie van Greiff alles wat je nodig hebt voor de zware werkzaamheden die je in de keuken vericht. Daarnaast hebben we verschillende soorten producten die voor een ellegante en stijlvolle look zorgen in de bediening. Greiff bied dus alle soort producten aan die jij nodig hebt als bedrijf om goed door je dagelijkse werkzaamheden door te komen. Naast de 2 collecties van de horeca collectie bied Greiff ook een care collectie aan. Dit doen ze met een moderne uitstraling en de zorg van 100% comfort. Ook bieden ze de Greiff zorg kleding stukken aan die zijn gecertificeerd met "der Grune-Knopf.

Hieronder kan je de brochures bekijken of doe inspiratie op in onderstaande toelichting op de collecties.

Bekijk hier de Greiff gastro collectie:

Bekijk hier de Greiff care collectie:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Greiff werkt alleen met producenten samen die eerlijke, respectvolle en veilige arbeidsomstandigheden garanderen voor hun personeel. Ook werkt Greiff alleen met productenten die spaarzaam zijn met de energie en grondstoffen en met hun samenwerken om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Greiff is aangesloten bij:
- Fair Wear Foundation
- Fairtraid Certified Cotton
- Max Tex
- Partnership for sustainable textiles
- Code of Conduct
- Oeko-Tex Standard 100

Je kunt met behulp van jouw label uit jouw Greiff kledingstuk zien waar het vandaan komt. Met behulp van de MyGreiff-code kun je het gehele proces traceren, van vezel tot afgewerkte kledingstuk. 

Representatief

Greiff Premium

Deze tijdloze en moderne lijnvoering overtuigt net zoals de perfecte afwerking en Bi-Stretch kwaliteit, die langdurig en goed te onderhouden is. Geschikt voor representatieve dienstverlening zoals banken, verzekeringen, sales en management.
Representatief

Greiff Modern

Deze compleet nieuw ontwikkelde collectie met trendy modellen gecombineerd met de nieuwste 37.5 technologie van Cocona - USA. Deze innovatieve stof werkt perfect samen met de huid: het houdt het microklimaat tussen de stof en lichaam op de ideale temperatuur en absobeert het vocht optimaal.  Deze collectie is de beste combinatie tussen functionaliteit en design.
Representatief

Greiff Casual

Deze Casual collectie bewijst dat men ook zeer ontspannen zaken kan doen. Sportieve blazers gecombineerd met chino's of jeans zorgen voor een trendy en vlotte look.
Representatief

Greiff Basic

Deze collectie van twaalf modellen en drie kleuren biedt veel combinaties en is uiterst slijtvast. Alle modellen zijn gemaakt van zuiver scheerwol, polyester en elastaan. De kledingstukken zijn bijzonder bestand tegen slijtage, water- en vuilafstonend en volledig wasbaar. Geschikt voor bedrijven met sterk belastende werkzaamheden, zoals transportbedrijven, veiligheidsdiensten en de horeca.
Representatief

Greiff Outdoor

Ook als het kouder en natter wordt buiten, moet de presentatie kloppen. Greiff heeft softshell mantels, jassen en jacks ontwikkeld met een topafwerking en topuitstraling in weer en wind.
Representatief

Greiff Cuisine

Het succesconcept van Greiff keukenkleding is eenvoudig: alleen de beste grondstoffen worden gebruikt. Zo worden voor de Cuisine Exquisit Collectie alleen de beste katoen kwaliteiten gebruikt. Cuisine Premium biedt een innovatieve en uiterst moderne snit. Voor degene die niet alleen letten op de kwaliteit maar ook op de prijs, vinden in Cuisine Basic het juiste recept.
Representatief

Greiff Service

Zowel in kwaliteit als in de afwerking maakt deze collectie het verschil. Deze Service Collectie garandeert een stijlvolle en professionele uitstraling.