Casual
Casual

Hakro is een familiebedrijf opgericht in 1969 en gevestigd in Duitsland. Ze streven naar een solide groei en blijven trouw aan hun principes. Hakro is ook erg toegewijd aan het behoud van het milieu, ze hebben daarom ook talrijke certificaten en kwaliteitszegels. Ze volgen ook de richtlijnen van de Agenda 2030 van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling.  Hakro is van plan om de meest duurzame leverancier van bedrijfskleding te worden en ze implementeren dit doel al in het bedijf. 

Hakro zorgt er voor iedereen een passende outfit is. Ze hanteren maten 2XS tot 6XL en 3 pasvormen. Comfort fit, een losse pasvorm met extra bewegingsvrijheid. Normale pasvorm: de klassieke pasvorm met een licht geaccentueerd silhouet. Body-fit: een body-contoured fit met een slanke pasvorm. Tot slot bieden ze 155 modellen, van klassieke poloshirts tot sweatshirts, blouses en fleece. Voor elke branche is er een outfit, zoals de handel, ambacht, industrie of gezondheidszorg. Hakro heeft 7 collecties, waarvan er hieronder 6 collecties worden toegelicht of bekijk de gehele brochure.

Casual

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hakro laat zich leiden door de richtlijnen van 2030 van de VN. Ze hebben de maatregelen verdeeld in vijf actiegebieden. Hakro heeft zichzelf tot doel gesteld om een van de meest duurzame leveranciers van bedrijfskleding te worden en te implementeren op alle gebieden. De producten van Hakro zijn op een verantwoorde wijze gevaardigd door langdurige productiepartners. Op dit moment is Hakro bezig om de gehele collectie met duurzaam katoen te produceren. Daarnaast doet Hakro er alles aan om in 2020 klimaatneutraal te werken.

Casual

Performance

Stoer, veelzijdig en comfortabel om te dragen. Het materiaal is gemaakt van huidvriendelijke Mirka Linar. Het combineert de voordelen van katoen met de sterke punten van polyester.

Casual

High Performance

Bijna onverwoestbaar, gemaakt om industrieel te wassen en uitgerust met functies die niets te wensen over laten.

Casual

Essentials

Deze collectie mag niet ontbreken in de kledingkast. Van een T-shirt tot een verscheidenheid aan poloshirts, sweatshirts, hoodies en jassen gemaakt van katoen of geavanceerde vezelmixen met een hoog percentage katoen.

Casual

Business

Met deze zakelijke collectie is het gemakkelijk om iedere dag een zakelijke indruk te maken. De collectie past bij elkaar en is uitstekend met elkaar te combineren. Ideaal voor op kantoor of op beurzen.

Casual

Organic

Deze collectie is voor iedereen die waarde hecht aan gecontroleerde teelt van grondstoffen . Alle modellen zijn gecertificeerd volgens GOTS, de toonaangevende internationale norm voor milieuvriendelijke en sociaal verantwoordelijke productie van textiel gemaakt van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels.

Casual

Function

Deze collectie houdt je koel en fris of juist warm en droog. Het is ademend en warmte-isolerend, beschermt tegen zon, wind en regen en kan op vele manieren worden gecombineerd.