Casual
Casual

James & Nichsolson staat voor functionele sportkleding voor bijna elke sport, zowel trendy vrijetijdskleding en jasjes als voor klassieke bedrijfskleding en stevige werkkleding. De dienstverlening heeft topprioriteit - bij de dagelijkse bedrijfsvoering ligt de focus altijd op de klant. Dat is de reden waarom de kwaliteit van de proctlijnen het belangrijkste aspect is van de bedrijfsfilosofie - van het begin tot het einde van het productieproces en verder. James & Nicholson worden eerlijk en milieuverantwoord vervaardigd. Deze aspecten worden onderworpen aan strenge controles. 

De collectie workwear is met ambachtslieden ontwikkeld en heeft een sportief ontwerp uitgevoerd in nieuwe kleurencombinaties. De elastische canvas kwaliteit garandeert volledige bewegingsvrijheid. Belangrijk detail; ritsen en knopen zijn allemaal verborgen verwerkt. Iedereen vindt zijn perfecte maat door een grote maatrange. Of het nu een man, vrouw, ambachtsman of een klusjesman is, het assortiment is zeer divers en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en pasvormnormen.

Bekijk hier de collectie:

Casual

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De eigenaar van James & Nicholson, erkent uitdrukkelijk zijn sociale en ecologische verantwoordelijkheid ten opzichte van werknemers, klanten en het milieu. Het bedrijf is lid van internationale verenigingen en is onderworpen aan strikte criteria van certificatie om de sociale omstandigheden tussen zijn leveranciers te verbeteren, milieuvriendelijke producten te produceren en de klanten de best mogelijke consumentenbescherming te garanderen, zoals JCK Code of Conduct, BCSI, Oeko-Tex, REACH, SGS en TEXTEX.