Beveiliging
Beveiliging
Leeghwater Knitwear is een authentiek familiebedrijf in het Drentse Nieuw-Amsterdam. Vanuit een rijke historie en jarenlange expertise produceren zij kwalitatief hoogwaardige gebreide werkkleding die zich onderscheid door de lange draagtijd, lage pilling en een hoog draagcomfort. Deze kenmerkende kleding produceren ze al sinds 1930.

LNA Leeghwater Knitwear heeft een uitgebreid assortiment van gebreide artikelen van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan de commando pullover dat verkrijgbaar is in navy of zart en met een V-hals of ronde hals.

Daarnaast heeft Leeghwater Knitwear ook verschillende slipovers.

LNA Knitwear heeft een hoog draagcomfort, een lange draagtijd en is machine wasbaar. Deze kledinglijn is uitermate geschikt voor de beveiliging.

Beveiliging

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Leeghwater zijn producten bestaan allemaal uit 50% wol. Wol is een kwalitatief goed, isoleert en heeft een lange levensduur. Ook is het 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Daarnaast is het doel om de ecologische voetafdruk van het productieproces te minimaliseren. Dit realiseren ze door een volledig Europees productieproces met minimaal transport, gebruik te maken van leveranciers met een minimale ecologische voetafdruk, groene stroom te gebruiken en gebruik te maken van recyclebare verpakkingsmaterialen.  Tenslotte streeft Leeghwater Knitwear naar een positieve lokale maatschappelijke impact voor de medewerkers in Nederland en Servië. Goede lonen en goede, veilige en gezonde werkomstandigheden staan voorop.