Werkkleding
Werkkleding
Tricorp werd in 1998 opgericht onder de naam Rom88 met als doel professionals te voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen. Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Dat betekent werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Tricorp ontwikkelt uniforme collecties die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Zo weten ze zeker dat elke persoon kleding kan dragen waarin hij zich prettig voelt en comfortabel kan werken. Tricorp heeft 6 labels, waarvan we 5 labels hieronder toelichten.

Bekijk hier de collectie:

Werkkleding

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door de Verenigde Naties en al haar leden zijn voor het jaar 2030 de Sustainable Development Goals (SGD's) ontwikkeld. Tricorp omarmt deze SDG's en gaat zich toespitsen op de doelen waar zij het meeste invloed op uit kan oefenen. Ook werkt Tricorp sinds 2007 samen met de Fair Wear Foundation welke als onafhankelijke non-profit organisatie werkt aan het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. De Fair Wear Foundation voert audits uit bij leveranciers en koppelen dit terug aan Tricorp waarna Tricorp samen met de leveranciers verbeteringen kunnen aanbrengen. Daarnaast is een steeds groter deel van de werkkleding van Tricrop OEKO-TEX Standard 100 gecertificeerd. Dat betekent dat de textiel op een duurzame manier geproduceerd zijn en dat er weinig tot geen chemicaliën zijn gebruikt. Ten slotte steunt Tricorp Nationaal Fonds Kinderhulp door middel van een financiële bijdrage, kleding, advies, mankracht, promotionele voertuigen en dagjes weg. .

Werkkleding

Workwear

Professionals in de bouw, industrie en logistiek stellen zware eisen aan hun werkkleding. Deze collectie heeft een optimale bewegingsvrijheid in combinatie met sterke materialen. Perfecte pasvormen en bi-colors met een krachtige en stoere uitstraling. Bestand tegen de weersomstandigheden en gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen.  De slijtvaste Cordura vormt de basis voor deze collectie. Cordura wordt gesponnen uit 100% nylon en is bestand tegen zware belasting. Cordura is slijtvast en wrijvingsbestendig.

Werkkleding

Casual

Tricorp Casual vormt de basis voor Tricorp werkkleding., dit is dus een uitgebreid assortiment van basic werkkleding. Basic werkkleding is populair en tijdloos. Het draagcomfort en duurzaamheid van deze items maken dat deze kleding nog altijd een permanente plek in onze collectie verdienen. Tricorp Cusual wordt vervaardigd van katoen en het duurzame bamboe.

Werkkleding

Safety

De hoogwaardige collectie hoge zichtbaarheidskleding wordt sinds 2017 aangeboden onder de naam Tricorp Safety. Tevens is dit pakket uitgebreid met een mooi pakket multinorm kleding. Multinorm kleding is kleding die voldoet aan de hoogste technische vereisten. Het heeft als doel optimale bescherming te bieden tegen risico's uit de werkomgeving. Denk hierbij aan koude wind en regen, maar ook aan explosiegevaar, beperkte zichtbaarheid en open vuur.

Werkkleding

Premium

Tricorp Premium combineert het beste van Tricorp met de laatste mode. Nieuwe materialen en exclusieve designs staan centraal binnen deze unieke collectie. Tricorp Premium biedt professionals met een eigen identiteit de kans deze te tonen, zonder uit de toon te vallen.

Werkkleding

Corporate

Tricorp Corporate is gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen. Er is gekozen voor een combinatie van 70% wol en 30% stretch polyester. Hierdoor wordt een representatieve uitstraling gecombineerd met een optimaal draagcomfort.