Werkkleding
Werkkleding

Workman Workwear onderscheidt zich door met passie comfortabele en allround werkkleding te vervaardigen en dit te koppelen aan het leveren van hoge kwaliteit tegen de beste condities. Zo zorgt Workman ervoor dat zowel dealers als eindgebruikers kunnen profiteren van hun flexibele no-nonense aanpak. 

De collectie workwear is overzichtelijk, breed inzetbaar, en kent een hoge mate van leverbetrouwbaarheid. Workman heeft werkkleding voor heren en dames. 

Bekijk hier de collectie:

Werkkleding

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Workman gaat het leveren van sterke, hoogwaardige werkkleding hand in hand met duurzaamheid. Om deze reden houdt Workman in de dagelijkse bedrijfsvoering rekening met het milieu en de footprint, zo maken ze op het hoofdkantoor enkel gebruik van Hollandse windenergie en eigen zonnepanelen. Ook bij de productie van werkkleding komt er CO² vrij. Om de impact van de CO² uitstoot van de kleding op het milieu te beperken, is Workman een samenwerking aangegaan met Trees for All. Trees for All is in Nederland de enige aanbieder van CO² compensatie die voldoet aan de strenge eisen van het CBF keurmerk en plant o.a. namens ons bomen in verschillende tropische gebieden en in Nederland. .