Logo's op bedrijfskleding

logo borduren door borduurmachine

Inborduren

Een borduring heeft een chique uitstraling en is zeer duurzaam.

Door gebruik te maken van kwalitatief goede garens verkleurd de borduring tijdens het wassen niet. Hierdoor heeft u lang profijt van uw bedrijfskleding! Kwalitatief goede kleding met een geborduurd logo is dus zeker een investering voor een langere termijn.

Bij een eerste bestelling wordt uw logo éénmalig omgezet naar een borduurkaart. Dit is een digitale kaart die ervoor zorgt dat het logo direct op de kleding kan worden aangebracht.

De borduurkaart wordt voor jou bewaard en kan bij toekomstige bestellingen gewoon weer worden gebruikt!

zeefdruk bedrukking

Zeefdruk

Zeefdruk is mogelijk op een grote hoeveelheid verschillende producten, zoals;T-shirts, sweaters, polo’s, sloven, schorten, etc.
Bij zeefdruk wordt er een zeef over een raamwerk gespannen, de zeef is hierbij de ‘mal’ van het logo. Vervolgens wordt er inkt door de open delen van de zeef gedrukt en zo komt de inkt, oftewel het logo, op het kledingstuk terecht. 

tranfer bedrukking op kleding aanbrengen

Transferdruk

Bij TMC bedrijfskleding maken we veelal gebruik van transferdruk. Jouw logo wordt aangebracht op een doorzichtig vel en vervolgens wordt het embleem (zie het als een soort sticker) onder een bepaalde hitte en druk op jouw kleding aangebracht.
Het logo hecht zich dan aan het kledingstuk door middel van een soort lijmlaag. Wij bieden je verschillende soorten transfer emblemen uit verschillende prijsklassen met een wasbaarheid van 40°C tot wel 95°C.
De keuze van het soort embleem is gedeeltelijk afhankelijk van de kwaliteit van jouw kledingstuk.

geborduurde emblemen voor op bedrijfskleding te zetten in ons eigen atelier

Geborduurde emblemen

Geborduurde emblemen kunnen in iedere vorm geleverd worden.Voor de afwerking aan de achterzijde zijn er verschillende mogelijkheden: lijmlaag, klittenband, sticker, vlies.
De rand kan worden afgewerkt met een lockrand of laser gesneden (afhankelijk van de vorm). Deze emblemen zijn vanaf 25 stuks verkrijgbaar.

geweven embleem welke we in ons eigen atelier op kleding kunnen aanbrengen

Geweven emblemen

Geweven emblemen kunnen in iedere vorm geleverd worden. Ze zijn uitermate geschikt voor zeer gedetailleerde ontwerpen. Voor de afwerking aan de achterzijde zijn er verschillende mogelijkheden: lijmlaag, klittenbad, sticker, vlies.
De rand kan worden afgewerkt met een lockrand of laser gesneden (afhankelijk van de vorm). Deze emblemen zijn vanaf 25 stuks verkrijgbaar.

digitale print van stoffen, wij bespreken graag de mogelijkheden met u

Digitale print

Een nieuwe mogelijkheid is om een digitale print aan te brengen.
Speciaal voor blouses en overhemden, tassen en handdoeken in diverse maten. Uniek voor beurzen, evenementen en speciale activiteiten.
Niet aan te raden voor dagelijks gebruik.                                                

 

Bent u op zoek naar logovoorziening op de bedrijfskleding? Wij bieden dus vele verschillende opties om uw logo mooi op de bedrijfskleding te plaatsen, zoals borduren, bedrukken, transfer drukken of zelfs stoffen te bedrukken met een digitale print. ook Geweven en geborduurde emblemen behoren zijn een mooie optie. Met zoveel mogelijkheden kunt u uw logo precies zo laten plaatsen als u wilt.

Het is bij ons mogelijk om uw logo in vele verschillende formaten en kleuren te plaatsen, zodat uw logo perfect past bij uw bedrijfsidentiteit. Of u nu een kleurrijk full colour logo wenst of een heel subtiel ton sur ton logo op de kleding wilt toevoegen. Wij bespreken het graag met u om tot een juiste oplossing te komen.

Na het samenstellen van het kledingpakket bekijken we de diverse kledingkwaliteiten en welke logovoorziening hiervoor dan het meest geschikt is. We zorgen ervoor dat de gekozen methode dus perfect aansluit bij de kwaliteit van de gekozen kleding, zodat uw logo en de kleding langdurig mooi blijft. 

Wij zijn actief in de regio's Den Bosch, Oss, Heesch, Helmond, Kaatsheuvel, Utrecht, Waalwijk, Tilburg, Oisterwijk, Boxtel, Vught, Uden, Geffen, Nuland, Sint Oedenrode, Leerdam, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Zaltbommel, Nijmegen en omstreken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en bespreken graag de mogelijkheden!

tel: 073-65 60 999 of mail ons naar info@tmcbedrijfskleding.nl